sunnuntai 29. tammikuuta 2012

haaparannalla reissussa

Ruotsi, Ruotsi, tulipahan sielläkin käytyä! :) Autoilu meni nopeasti, kun oltiinkin jo rajan toisella puolella. Ensin käytiin Hööksissä ja sieltä lähtikin mukaan ihana riimu, riimunnaru ja omenan makuisia herkkuja. Hööksin jälkeen käytiin Restaurant Milanossa hotkaisemassa pizzat, jonka jälkeen suunnattiin kohti Ikean lähellä olevaa eläinkauppaa, käytiin myös viereisessä karkkikaupassa, joka olikin viime näkemästä muuttunut. Eläinkaupasta, jonka nimeä en koskaan muista, ostettiin pari pientä luuta ja muita herkkuja Milolle. Karkkikaupasta lähti vähän makeisia mukaan, vähän. Sitten päästiinkin Ikeaan, josta ostettiin huoneeseeni valkoinen matto, 3 Ikean suklaapussia :D ja mitä äidin käteen tarttui.



Kävinpä sitten tänään Miloakin kuvailemassa ulkona, kun oli iskenyt videoinspis, eikä clippejä ollut. Pitkästä aikaa sitten laitoin rungon nokalle kitin, tuntui isolta ja painavalta mötikältä! Huomasi kyllä hetki, että 35mm voittaa tuon reilusti valovoimallaan. :--3 Milo oli kilttinä poika, ei karannut vaikka pidin "irti" pihalla (hihna roikkui perässä). Paljon en materiaalia saanut, mutta sopivasti. Videonkin sitten ehdin jo tehdä, kun musiikinkin olin jo valmiiksi edellisinä päivinä etsinyt.




3 kommenttia:

  1. Tosi kiva video! Pidin siitä paljon. :---3 Tuo riimu näyttää tosi hienolta, by the way.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiitos :---) njoo itekin tykkään siitä ja väristä.

      Poista
  2. Voi, tykkään sun blogista! En ollu ennen tähän törmännytkään, vai ootko miten kauan kirjotellut tätä? Hieno ulkoasu ja kivoja kuvia! Minkälaisella kalustolla kuvailet?
    Se Haaparannan eläinkauppa taitaa olla Djur Magazinet, itsekin kävin siellä vuodenvaihteessa :)

    VastaaPoista